vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

A párkapcsolatokról másként

Műfaj: ÉrdekességCimkék: szerelem, párkapcsolat, őszinteség

Sok irodalom, és írás foglalkozik arról, hogyan látják a párkapcsolatokat.Elmondom az én meglátásomat, véleményemet. Amikor két személy megismerkedik, és szerelmesek lesznek, legyenek fiatalok,


Amikor két személy megismerkedik, és szerelmesek lesznek, legyenek fiatalok, vagy már korosabbak akkor boldogok egy darabig. Mindaddig amíg meg nem tapasztalják a másik fél a társ, olyan jellemvonásait, szokásait amik nem tetszenek. Eleinte mindenki csak, a jó tulajdonságait mutatja a másik félnek, meg az is van a dologban, hogy az elképzelt ideált látja a szerelmes fél a másikban.

A legtöbb kapcsolatban az erősebbik jellem mindig átveszi az írányítást.Természetesen van olyan is, ahol mindent megbeszélnek, és közösen terveznek, akkor sikeres egy kapcsolat. Minden párkapcsolat már, születésünk előtt előre megbeszélt kapcsolat. Ha valakinek sok párkapcsolata volt, lesz, azok mind előző éltebeli lezáratlan ügyek, melyek befejezésre kerülnek a mostani életében. Ahogyan telenek az évek egy kapcsolatban,mind a két személy változik valamilyen irányba, és előfordúlhat, hogy "kinövi" az egyik fél a másikat.

Például ha az egyén elindult a spirituális úton, az élete teljesen megváltozik. Másként kezd el gondolkodni, és érezni másként vélekedik már az életről. Elkezdi keresni az olyan emberek társaságát akik hasonlóan gondolkodnak mint ő. Így előfordulhat, hogy a házassága felbomlik amennyiben a társa nem változott vele ugyanabba az irányba.Soha senkit nem szabad elítélni ha, "félre lép", mert ez a megtapasztalás mindazokat akiket érint, a tanulás, és tapasztalás miatt történt.

Ha olyan társat találunk aki alacsonyabb rezgéssel rendelkezik, akkor a szeretkezés során a magasabb rezgésű személy magára veszi az alacsonyabb rezgésű fél negatív érzéseit. Ezért is nagyon elgondolkodtató mi minden történik valójában egy együttlét alkalmával.Energetikai csere, eggyesüléskor az energiák összevegyülnek. Sok olyan személy van aki szexuálisan táplálkozik a másik félből,energetikailag elszívja a másik fél energiáját.

Egy párkapcsolat akkor lehet boldog, ha mindkét fél hasonló gondolkodású, és rezgésű, és mindent őszintén meg mernek beszélni, legyen az bármilyen téma, csak akkor tudnak még jobb éltet kialakítani.A legtöbb esteben nem merik elmondani őszintén a problémákat, és jönnek a gondok. A félelmek miatt nem merik, pedig sok esetben meglepődnének mennyire örülne a másik, ha elmondaná mi az amin változtatni kellene a kapcsolatukban. Az igazi boldog párkapcsolat titka az őszinteség,és a kommunikáció.

 

vissza a főoldalraajánlom ezt a cikket

Szavazás

Beérkezett szavazatok száma erre a cikkre: 3 db

A szavazatok átlaga: 5

Ha belépsz, tudsz szavazni.